Mobilhomes

Wij verhuren in St. Tropez op vakantiepark KonTiki en Toison d'Or verschillende privé mobilhomes.

Deze vakantieparken liggen direct aan het zandstrand (Plage de Pampelonne) van de Middellandse Zee.

De privé mobilhomes staan ongeveer 100 tot 400 meter van het strand

Op vakantiepark Toison d'Or zijn verschillende mogelijkheden om sportief te recreëren, multisportbaan, jeu de boules, tafeltennis, fietsverhuur, mountainbike tochten, kano- en waterfiets verhuur, standup paddle, duikschool, aerobic, fitness, en nog meer.

In de directe omgeving van Toison d'Or is ook mogelijkheid voor golf, paardrijden, casino, midget golf, Azurpark (grote kermis), Aqualand (waterpark), karten, squad, paintball, provencaalse markten.

Toison d'Or beschikt over verschillende restaurants (ontbijt, lunch en diner), een supermarkt, bakker, pizzeria, wasserette, kapsalon en een Spa centrum voor uw wellness comfort en tevens is er wifi mogelijk op het vakantiepark.

Tevens beschikt dit park over diverse kinderactiviteiten voor jong en oud, zoals Tiki Kids,Tiki Teen, trampoline springen, zwembad, peuterzwembad, ballenbak, etc.

Ook worden er regelmatig sportwedtrijden en showavonden georganiseerd.

Er is ook de mogelijkheid om met de bus van het vakantiepark naar de plaatselijke markt te gaan , ook is er een Tiki Shuttle bus en Tuk-Tuk aanwezig voor vervoer naar andere bestemmingen.                         

 

 

 

 

 

 

 

Mobilhome Simon

Meer informatie...

Mobilhome Jacques

Meer informatie...

Mobilhome Knud

Meer informatie...